Innholdsproduksjon

Produksjon og publisering av tekster, bilder og filmer på digitale medier.

Å promotere egen bedrift på internett er krevende. Det krever kunnskap om alt fra Facebook og LinkedIn til Google, nettsider, tekstskriving, film og foto. Det krever at man klarer å se sin egen bedrift utenfra, og det krever tid man gjerne ønsker å bruke på andre ting.

Vi tar ansvaret for å promotere bedriften deres ved å lage en god innholdsplan med oversikt over hva og når det skal publiseres. Profileringen av bedriften blir satt i et system som hele tiden vurderes, måles og oppdateres.

De fleste kundene ønsker at vi gjør alt fra planlegging til innholdsproduksjon og publisering. Noen ønsker å være delaktige i en eller flere av fasene. Hvor mye dere ønsker å være involvert er helt opp til dere.

Målet er at bedriften får flere henvendelser og genererer mer salg ved å se proff ut, bli mer synlig på nett og øke trafikken inn til nettsiden.

Webside

Vi kan designe flotte nettsider med mange flotte muligheter og funksjoner, men uten gode tekster, bilder og gjerne film, blir resultatet alltid dårlig.

De fleste undervurderer hvor mye dette har å si for helheten. Ikke få websider har blitt redusert til middelmådige løsninger som følge av mobilbilder og korte tekster med dårlig formatering.

La oss produsere innholdet. Vi kan skrive om og formatere teksten du allerede har skrevet eller benytte profesjonelle skribenter for å skrive nytt. Bilder og film i fokus bør alltid tas eller velges av profesjonelle.

Sosiale Medier

Kontinuerlig oppdatering av sosiale medier med tekster, bilder og film, kan fort bli hodebry. Hva skal man skrive? Hvem gjør jobben? Er det bra nok? Kan jeg måle engasjement i likes? Får jeg noe igjen for all jobben?

Vi har laget egne prosedyrer og arbeidsmetoder for å løse denne problemstillingen. Resultatet er levende og målbart innhold på sosiale medier, som krever liten innsats fra deres ansatte.

Google

Når Google skal velge hvilken hvilken side som skal rangere øverst, har innholdet betydning. Det er ikke bare selve teksten som betyr noe, men alt begynner med en god og verdifull tekst til leseren.

Tekster til Google krever endel kunnskapm så dersom målet er å få mest mulig trafikk, må dette gjøres korrekt.

Spar tid ved å la oss gjøre jobben.

Vi sørger for at deres websider og sosiale kanaler holdes levende og oppdatert.

Book et møte

Vi svarer vanligvis innen 2 timer. Senest innen 1 arbeidsdag.

Lurer du på noe?

Dere har kanskje spørsmål relatert til våre tjenester. Da er det bare å spørre.

Det er mange aspekter å ta hensyn til når det gjelder innholdsproduksjon, sosiale medier og digital markedsføring. Hva kan vi gjøre selv? Hva vil det koste? Dersom dere er usikker på om våre tjenester vil egne seg til deres formål, setter vi stor pris på om dere tar kontakt.

Ring på telefon: 913 28 419 eller bruk kontakt@esg.no