Fotograf og filmskaper

Firmapresentasjon, miljøbilder, portrettbilder, reklamevideo m.m

Profesjonelle filmer og bilder av egne ansatte, lokaler, produkter og tjenester gjør seg godt på websiden og i sosiale medier. Et ekte innblikk i bedriften bygger merkevare og tillit.

Gjennom et samarbeid med Senterfilm (film og foto) og Absoluttweb (nettsider og markedsføring) produserer vi film og foto for mange lokale bedrifter som blir brukt til profilering og digital markedsføring.

Utover fotograf og filmskaper har vi også et team som er behjelpelig med publisering på nett og annen innholdsproduksjon som tekst, artikler og annonser.

Dere får selvsagt 100% bruksrett på alle bilder og filmer du får fra oss. Det betyr at dere vil ha tilgjengelig masse innhold dere kan bruke i gallerier, på instagram, facebook, reklameskjerm mm.

Via vårt filmselskap Senterfilm AS, kan vi tilby filmer og bilder av høy kvalitet. Lone Kalvenes er daglig leder og en velkjent filmskaper på Sotra.
Sindre Gusdal - Daglig leder

Vi svarer vanligvis innen 2 timer. Senest innen 1 arbeidsdag.

Lurer du på noe?

Dere har kanskje spørsmål relatert til våre tjenester. Da er det bare å spørre.

Det er mange aspekter å ta hensyn til når det gjelder innholdsproduksjon, sosiale medier og digital markedsføring. Hva kan vi gjøre selv? Hva vil det koste? Dersom dere er usikker på om våre tjenester vil egne seg til deres formål, setter vi stor pris på om dere tar kontakt.

Ring på telefon: 913 28 419 eller bruk kontakt@esg.no